Over ID4 2018-07-12T19:20:08+00:00

Even voorstellen

Mijn naam is Tamara Jongkees. Een aantal jaar geleden behaalde ik met succes de HBO opleiding Communication and Multimedia Design. Ik ben opgeleid met de nieuwste technieken op het gebied van media, design en communicatie. Na het behalen van mijn diploma ben ik een aantal jaar werkzaam geweest bij een creatief reclamebureau. Toch bleef het verlangen om voor mijzelf te beginnen als grafisch ontwerpster, wat dan ook mijn grote passie is! Ondertussen ben ik alweer een tijd werkzaam als ZZP’er en heb voor verschillende klanten mijn diensten mogen bewijzen.

Onderdeel van uw team

Ik maak graag deel uit van uw team. In goed overleg ontwerp ik naar uiterst tevredenheid van de klant.

Goede prijs- kwaliteitverhouding

Bij ID4 Design heeft u één aanspreekpunt. Hierdoor heeft u de voordelen van een goede prijs en kwaliteitverhouding.

Unieke ontwerpen

Creatief bezig zijn is wat ID4 Design doet en unieke ontwerpen maken voor uw bedrijf wordt met passie gedaan.

Heldere communicatie

Tijdens het ontwerpproces is er regelmatig een terugkoppeling, zodat u weet waar u aan toe bent.

Websites op maat gemaakt

Werkwijze

U wilt succesvol zijn met uw bedrijf. Daarom is het van belang om op te vallen. En dat is lang nog niet eenvoudig, gezien de enorme hoeveelheid reclameprikkels die wij tegenwoordig op ons afgevuurd krijgen. ID4 Design kan u helpen om uzelf te onderscheiden van de concurrentie, met behulp van creatieve communicatieoplossingen.

Elk project begint bij de basis: wat is het communicatiedoel dat u wil bereiken? Vanuit het antwoord op deze vraag zoek ik de meest effectieve oplossing. Natuurlijk kunt u ook voor de uitwerking van al bestaande ideeën bij ID4 Design terecht. U wil als ondernemer de beste kwaliteit voor commercieel succes. Daarom gaan we samen in overleg om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Tijdens het ontwerpproces is er regelmatig een terugkoppeling en heeft u één aanspreekpunt waar u met vragen of opmerkingen terecht kunt. ID4 Design begrijpt dat u vooraf wilt weten waar u aan toe bent. Daarom krijgt u vooraf een vrijblijvende begroting en maken we duidelijke afspraken over de planning.


Bent u op zoek naar een creatief bureau dat de vormgeving van uw communicatie met passie en persoonlijke betrokkenheid kan verzorgen? Neem dan contact op.

Nieuwsgierig geworden?

Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op